رئیس جهاد دانشگاهی واحد اصفهان گفت: نمایشگاه فننما این قابلیت و توانایی را دارد که هماهنگی، تسهیل گری و مدیریت پروژههای فناورانه را به دست بگیرد و در حوزههای دانش بنیان و صنایع خالق، پروژهها را با مدیریتی یکپارچه راهبری کند.
زاهد شفیعی، در گفتوگو با خبرنگار فننما، با بیان اینکه نمایشگاه فننما این امکان را دارد که هماهنگی و تسهیلگری پروژههای فناورانه را به دست بگیرد، اظهار کرد: ما با تکثر نهادها و شرکتهایی مواجه هستیم که کار میکنند، اما لزوما به صنعت نمیرسند. اگرچه این تنوع خوب است، اما گاهی بهعنوان یک خطر تلقی میشود.
وی ادامه داد: در چنین مواقعی این سوال مطرح میشود که چه کسی تقاضا محور بودن محصول تولید شده را تحلیل
میکند؟ و یا اینکه چه کسی باید هدایت این زیست بوم را به دست بگیرد؟
رئیس جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، یادآور شد: معتقد هستم که فننما این قابلیت و توانایی را دارد که هماهنگی، تسهیل گری و مدیریت پروژههای فناورانه را به دست بگیرد و در حوزههای دانش بنیان و صنایع خالق پروژهها را با مدیریتی یکپارچه راهبری کند، به عبارتی نمایشگاه فننما و شهرداری میتوانند این موضوع را حمایت و راهبری کنند.
وی در خصوص ظرفیت و قابلیتهای جهاد دانشگاهی نیز تصریح کرد: در طی دوسال اخیر، ظرفیت بینظیری در جهاد دانشگاهی ایجاد شد و ادبیات جدیدی از جهاد اجرا و ارائه شد؛ جهاد برای اولین بار الفبای اکوسیستمهای نوآورانه را پایه گذاشت و برای مثال، سازمان تجاری سازی را برای اولین بار بنیان نهاد، رویکرد جهاد، رویکرد تحولی و افزایشی بوده است از این رو معتقدم که آینده جهاد از سازمان تجاری سازی میگذرد.
شفیعی در خصوص شرکت و همکاری جهاد دانشگاهی با نمایشگاه فننما، خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی زیرساختها و صلاحیتهای ممتازی دارد در واقع، این نهاد تنها سیستمی است که هم داخل نظام حکمرانی است و هم میتواند ساختارهایی را مانند شرکتهای دانش بنیان، پارکها و مراکز نوآوری ایجاد کند از اینرو با توجه به اینکه جهاد تنوعی از زیرساختها و ابزارها را دارد و رویکرد ما به سمت ایجاد اکوسیستمهای نوآورانه است، پس جهاد میتواند در این نمایشگاه نقش آفرینی کند.
وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی اصفهان میتواند با “گرنت پژوهشی جامپ” و هدایت پروژههای پژوهشی در نمایشگاه فننما شرکت کند، عنوان کرد: گرنت پژوهشی جامپ (جایزه ایده ممتاز پژوهشی)، بهعنوان اولین گرنت معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان است که تلاش میکند با حمایت و تشویق دانشجویان و اساتید دانشگاهها و موسسات پژوهشی کشور، در راستای خلق ایدههای پژوهشی نوآورانه گام بردارند.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد اصفهان افزود: این گرنت پژوهشی به سه حوزه پزشکی و سلامت، مطالعات شهری و اقتصاد و هنر اختصاص دارد.
وی خاطرنشان کرد: ما در حال رشد و توسعه هستیم و پرداختن به چنین اموری همیشه جای کار دارد در این راستا برگزاری نمایشگاه فننما و چنین نمایشگاههایی به بروز و ظهور ملموس ایدهها و کشف استعدادها کمک میکند به بیان دیگر میتوان گفت، فننما پلتفرمی برای معرفی و دیده شدن است.