مسئول شتابدهنده علمی آموزشی تواترون: فن‌نما، فرصتی ویژه برای معرفی اختراعات و نوآوری‌های مخترعان است

مسئول شتابدهنده علمی آموزشی تواترون گفت: قرار دادن بخش اختراعات در نمایشگاه فن‌نما فرصتی است تا استعدادها و نوآوری‌های بومی به نمایش گذاشته شوند و سرمایه گذاران و فعالان حوزه‌های علمی و صنعتی با این دستاوردها آشنا شوند.

مهرداد سلیمانی  در گفت‌وگو با خبرنگار فن‌نما اظهار کرد: این بخش توسط شتاب دهنده تواترون به نمایندگی از جامعه جهانی نوآوری، علوم و تحقیقات )GCISR )در ایران برگزار می‌شود، در این بخش، تیم‌هایی که در زمینه‌های اختراعات و نوآوری از سراسر کشور فعالیت دارند و همچنین تیم‌هایی که در رقابتهای بین المللی مقام کسب کرده‌اند، حضور خواهند داشت.

وی با تاکید بر اهمیت این بخش، گفت: اختراعات و نوآوری‌ها به عنوان اصلی‌ترین محرک‌های توسعه فناوری و صنعتی کشورها شناخته می‌شوند، قرار دادن این بخش در نمایشگاه فن‌نما فرصتی است تا استعدادها و نوآوری‌های بومی به نمایش گذاشته شوند و سرمایه گذاران و فعالان حوزه‌های علمی و صنعتی با این دستاوردها آشنا شوند.

مسئول شتابدهنده علمی آموزشی تواترون افزود: حضور تیم‌هایی که در سطح بین‌المللی موفق به کسب جوایز و مقام‌های برجسته شده‌اند، نه تنها به نمایشگاه اعتبار ویژه‌ای می‌بخشند، بلکه توان علمی کشور در عرصه‌های جهانی را نشان می‌دهند و باعث می‌شوند سایر مخترعان و نوآوران داخلی انگیزه بیشتری برای توسعه ایده‌های خلاقانه خود داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: رویداد فن‌نما با ایجاد بستری ویژه برای مخترعان، فرصتی ارزشمند برای معرفی اختراعات و نوآوری های آنان فراهم کرده است، این بستر به مخترعان امکان می‌دهد تا با سرمایه گذاران، صنعتگران و نخبگان علمی ارتباط مستقیم برقرار و شبکه‌سازی کنند و از حمایت‌های مالی و آموزشی برخوردار شوند. همچنین، فن‌نما با تسریع روند تجاری سازی اختراعات به توسعه نوآوری‌های بومی و حضور مخترعان در عرصه‌های ملی و بین‌المللی کمک می‌کند.

نماینده رسمی جامعه جهانی نوآوری، علوم و تحقیقات در ایران، هدف از برگزاری این بخش را ترویج فرهنگ نوآوری و خلاقیت در جامعه، تشویق به نوآوری و اختراع در سطح ملی و بین المللی دانست و بیان کرد: این بخش از نمایشگاه می‌تواند زمینه‌ساز ایجاد جریان سازی فناورانه در کشور شود و به شکل گیری اکوسیستم‌های نوآورانه‌تر و کارآمدتر کمک کند، بنابراین امیدواریم با برگزاری این بخش، زمینه‌های بیشتری برای تجاری سازی اختراعات و توسعه اقتصادی مبتنی بر دانش فراهم شود.

وی نیز یادآور شد: بخش اختراعات در نمایشگاه فن‌نما نقش مهمی در ایجاد ارتباط میان مخترعان، شرکت‌های صنعتی و سرمایه گذاران ایفا خواهد کرد. این بخش نیز می‌تواند پلی میان پژوهش‌های علمی و کاربردهای صنعتی ایجاد کند.