معاون پژوهش و فناوری دانشگاه هنر اصفهان گفت: رویدادهایی مانند فننما نه تنها فرصتی برای نمایش دستاوردهای علمی و پژوهشی دانشگاهها است، بلکه پل ارتباطی بین دانشگاهها، صنعت و جامعه نیز محسوب میشود.
نیلوفر ملک، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه هنر اصفهان در گفتوگو با خبرنگار فن نما، در خصوص حضور دانشگاه هنر اصفهان در نمایشگاه فننما در سال گذشته، اظهار کرد: حضور دانشگاه هنر اصفهان در این نمایشگاه، در سال ۱۴۰۲ به واسطه حضور یکی از شرکتهای مرکز رشد تخصصی هنر در این رویداد بود که خوشبختانه دستاوردهای چشمگیری را به همراه داشت. شرکت خالق “نقش نور آروند” مستقر در مرکز رشد تخصصی هنر دانشگاه با رونمایی از محصول نوآورانه خود در حوزه معماری، توانست نظر داوران و بازدیدکنندگان را جلب کند و
بهعنوان برترین شرکت در این حوزه شناخته شود.
وی ادامه داد: این موفقیت نشان از پویایی و نوآوری در زیستبوم نوآوری دانشگاه هنر اصفهان دارد و تأیید میکند که دانشگاه ما به عنوان یک قطب علمی و هنری، در زمینه تولید محصولات دانشبنیان و تجاریسازی ایدههای نوآورانه نقش فعالی ایفا میکند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه هنر اصفهان درباه برنامه این دانشگاه برای شرکت در فننما ۱۴۰۳ تصریح کرد: همزمانی این رویداد با آغاز سال تحصیلی و با فاصله کم از تعطیلات دانشگاهی، در میزان تعاملات تاثیرگذار خواهد بود. با این حال، رویداد به دانشکدهها و گروههای مختلف اطلاع رسانی شده است و امیدواریم برنامههایی که گروههای مختلف پیشنهاد خواهند داد، بتواند در تناسب با ماموریتها و اهداف این نمایشگاه باشد. البته شرکتهای مستقر در مرکز رشد تخصصی هنر استقبال خوبی از این دوره نمایشگاه داشتهاند و حضور آنها پرتعداد
تر خواهد بود.
ملک با بیان اینکه برگزاری نمایشگاه فننما میتواند تأثیرات بسیار مثبتی بر دستیابی دانشگاهها به اهدافشان داشته باشد، افزود: رویدادهایی مانند فننما نه تنها فرصتی برای نمایش دستاوردهای علمی و پژوهشی دانشگاهها است، بلکه
پل ارتباطی بین دانشگاهها، صنعت و جامعه نیز محسوب میشود.
این عضو هیئت علمی دانشگاه هنر اصفهان به برخی از مهمترین تاثیرات برگزاری نمایشگاه فننما بر دانشگاهها اشاره کرد و گفت: نمایشگاه فننما، ویترینی برای نمایش توانمندیها، پژوهشها و دستاوردهای دانشگاه به جامعه است و باعث افزایش شناخت عمومی از دانشگاه میشود، البته به واسطه ماهیت هنر و علوم انسانی دانشگاه هنر اصفهان، رویکرد تخصصی به حوزه هنر و صنایع خالق در این نمایشگاه میتواند به افزایش تعاملات و همکاری دانشگاه هنر اصفهان و دیگر مجموعههای فعال در حوزه هنر و علوم انسانی با این نمایشگاه منجر شود.
وی یادآور شد: این نمایشگاه فرصتی است تا دانشگاهها با صنایع مختلف ارتباط برقرار کرده و نیازهای آنها را شناسایی کنند از این رو، میتوان انتظار داشت این ارتباطات بتواند منجر به توسعه همکاریهای مشترک پژوهشی و صنعتی، انتقال فناوری و تجاریسازی دستاوردهای علمی شود.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه هنر اصفهان، خاطرنشان کرد: با توسعه شرکت بخشهای مرتبط دانشگاهی و تعامل آنها با این رویداد، میتوان به گسترش روحیه خلاقیت، نوآوری و کارآفرینی یاری رساند و در نهایت با تقویت شبکههای علمی، پژوهشی، کاری، دانشگاه میتواند به تقویت زیرساختهای اجرایی و گسترش بروندادهای خود یاری رساند و از این طریق هاست سازمانی و ارزشهای دانشگاه نیز تقویت و تثبیت میشود.