رییس دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد گفت: برخی از تکنولوژیها صرفا در زمینه سلامت و جسم و آسایش و راحتی فکر انسان فعال هستند، اما هوش مصنوعی نه تنها با تمامی زندگی ما سرو کار دارد.
به گزارش فن نما، بهرنگ برکتین در نشست «تجربه نوردی هوش مصنوعی» با اشاره به مزیت های استفاده از این تکنولوژی در زندگی روزمره، اظهار کرد: تکنولوژی هوش مصنوعی بر خلاف بسیاری از تکنولوژی های دیگر که صرفا با بخشی از زندگی مرتبط هستند، با همه زندگی ما عجین شده است.
وی ادامه داد: برخی از تکنولوژیها صرفا در زمینه سلامت و جسم و آسایش و راحتی فکر انسان فعال هستند، اما هوش مصنوعی نه تنها با تمامی زندگی ما سرو کار دارد، بلکه همه ابعاد زیستی ما را تحت پوشش قرار می دهد. بنابراین از دو جهت قابل بررسی است، یکی اینکه با زندگی بشری آمیخته شده و دیگر اینکه با اقتصاد دنیا درآمیخته است.
دکتر برکتین با بسط این مفهوم به زندگی و زیست روزمره، افزود: وقتی هوش مصنوعی با زندگی بشری در آمیخته می شود، باید بتوانیم از عواید آن بدون ضرر خاصی استفاده کنیم و وقتی با اقتصاد درآمیخته می شود، می توانیم از کوچکترین تا بزرگترین فعالیت های سازمان یافته اقتصادی از آن بهره ببریم.
دانشیار و رییس دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد، ادامه داد: این مفهوم یک علم نیست و جزئی از زندگی بشری است. به همین خاطر، وقتی جزئی از زندگی بشری محسوب شود، همه چیز در منافع آن خلاصه نمی شود، بلکه مضراتی هم دارد که باید به آنها دقت شود. این موضوع نیاز به اجماعی در میان جامعه بر روی نحوه استفاده و توسعه از آن دارد تا به نتیجه برسد.
وی در پایان باتاکید بر استفاده نسل های آینده از این تکنولوژی، گفت: شاید این تکنولوژی نتواند نسل ما را تحت الشعاع قرار دهد، اما بدون شک زندگی فرزندان ما و نسل های بعدی جدا از هوش مصنوعی نخواهد بود، اگر زیرساخت های تکنولوژیک در کشور قوی شود، شاهد رشد بسیار زیادی در زمینه هوش مصنوعی خواهیم بود.