معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان گفت: با توجه به ظرفیتهای اصفهان در حوزه هنر، فناوری و اقتصاد دانش بنیان، میتوان با برگزاری نمایشگاه فننما، سهم اقتصاد دانشبنیان را در شهر اصفهان افزایش داد.
سعید ابراهیمی امروز یکشنبه ۱۴ مردادماه ۱۴۰۳، در آیین رونمایی از پوستر نمایشگاه فننما که در جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان صورت گرفت، به بیان نکاتی در خصوص دومین نمایشگاه ملی فننما در مهر ماه سال جاری پرداخت و اظهار کرد: شعار دومین نمایشگاه فننما « ما برای وصل کردن آمدیم» است.
وی در خصوص اهداف برگزاری این دوره از نمایشگاه فننما افزود: این نمایشگاه سه هدف مهم ارزشآفرینی و روایت کارآمدی از شبکه نوآوری و فناوری در حل مسائل، به همرسانی و کنار هم قرار دادن عناصر و زیست بوم نوآوری و فناوری و امید آفرینی به ویژه در میان نوجوانان و جوانان با هدف ایجاد مشارکت آنها در حوزههای نوآوری و فناوری را دنبال میکند.
معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان با بیان اینکه این نمایشگاه از دهم تا سیزدهم مهرماه دایر خواهد بود، افزود: روز نخست نمایشگاه را برای بازدید متخصصان پیش بینی کردهایم، در دومین نمایشگاه ملی فننما، شرکتها و استارتاپهای نوبنیاد در حوزههای مختلف حضور دارند، همچنین، صنایع و دستگاههای بزرگ اجرایی، سازمانهای نوآور، صندوقهای مالی، شرکتهای خلاق و شتاب دهندهها حضور خواهند داشت.
ابراهیمی درباره تعداد بازدیدکنندگان، نشستها و پیش قراردادهای منعقد شده با نمایشگاه فننما در سال گذشته، گفت: این نمایشگاه در فضای حدود هشت هزار متر مربع در سال گذشته، ۱۰ هزار بازدید کننده داشته است که در این راستا ۵۸ نشست تخصصی و ۴۱ رویداد و پنل در مدت سه روز این نمایشگاه برگزار شد، همچنین ۵۰ میلیارد پیش قرار داد در حوزه سرمایهگذاری با نمایشگاه ملی فننما منعقد شد.
وی اضافه کرد: در نخستین نمایشگاه ملی فننما که در سال گذشته برگزار شد، ۱۸۴ هسته دانشبنیان و خلاق و نیز ۴۷ مدعو خارجی حضور داشتند، بر این اساس ۸۰ نیاز فناورانه در حوزههای مختلف با برگزاری این نمایشگاه احصا شد.
معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان، خاطرنشان کرد: در نمایشگاه سال گذشته که 15 صنایع بزرگ و دستگاه اجرایی حضور داشتند، ۸ تفاهم نامه و قرارداد همکاری منعقد و برای ۲۶ موضوع امکان تأمین سرمایه فراهم شد.
ابراهیمی ادامه داد: در سال گذشته ۲۰ صندوق مالی و سرمایهگذار در نمایشگاه فننما حضور داشتند که امسال هدف بر این است که این تعداد را به ۳۰ سرمایهگذار و صندوق مالی افزایش دهیم، پیش بینی میشود که ۱۶ شتاب دهنده و مرکز رشد و ۶۰ استارتاپ و شرکت نوبنیاد نیز حضور داشته باشند.
وی درباره بخشهای نمایشگاه فننما یادآور شد: این نمایشگاه سه بخش اصلی خواهد داشت که شامل بخش نمایشگاهی، رویدادی و مجازی میشود.
معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان گفت: همزمان با سه روز برگزاری نمایشگاه، بخش مجازی هم فعال است و افراد از سراسر کشور میتوانند از این نمایشگاه بازدید کنند.
ابراهیمی در رابطه با شرکت کنندگان نمایشگاه فننما اظهار کرد: دانشگاهها، پارکهای علم و فناوری، پژوهشکدهها، و جهاد دانشگاهی از جمله شرکت کنندگان نمایشگاه فننما هستند.
وی با بیان اینکه در نمایشگاه امسال ۱۰ ناحیه پیش بینی شده است، ادامه داد: این نمایشگاه شامل موضوعات مختلفی چون شهر هوشمند، صنایع خلاق، فولاد، ساختمان و صنایع وابسته محیط زیست، کشاورزی و شرایط غذایی، هوش مصنوعی و انرژی است، همچنین رویدادهای نمایشگاه امسال به موضوعاتی همچون حکمرانی، کسب و کار، سرمایه گذاری، مذاکرات، شبکهسازی و سرگرمی اختصاص دارد که در رابطه با هر کدام از این حوزهها یک سری پنلها و سخنرانیها برگزار خواهد شد.
معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان به شاخص های کلیدی نمایشگاه فننما ۱۴۰۳ اشاره کرد و گفت: از جمله این شاخصها تحقق ۳۰۰ میلیارد تومان قرارداد تجاری و ۳۰ قرار داد و تفاهمنامه، استقرار ۱۵ صنعت و دستگاه اجرایی، احصای ۵ هزار میلیارد نیاز فناورانه و برگزاری ۱۸۰ نشست و پنل است.
وی تاکید کرد: با توجه به ظرفیتهای اصفهان در حوزه هنر، فناوری و اقتصاد دانش بنیان، امیدواریم که با همکاری و حمایت تمامی دستگاهها در سطح ملی و استانی در برگزاری این نمایشگاه، بتوانیم سهم اقتصاد دانشبنیان را در شهر اصفهان افزایش دهیم.