رئیس کمیته صنایع خلاق نمایشگاه ملی فناوری و نوآوری فننما گفت: نمایشگاه فننما باید توسعه پیدا کند تا با توجه به ظرفیت اصفهان، زمینهای برای ورود فناوریهای ملی و بین المللی به شهر اصفهان فراهم شود.
به گزارش خبرنگار فننما، حجتالاسلام محمد قطبی امروز یکشنبه ۱۴ مرداد ماه ۱۴۰۳ در مراسم رونمایی از پوستر نمایشگاه فننما، در خصوص فعالیتهای شرکتهای دانش بنیان در سالهای اخیر، اظهار کرد: با توجه به دستورالعملی که رهبر انقلاب در حوزه دانش بنیان در سال ۱۳۸۲ ابلاغ کردند، اتفاقاتی که طی این سالها در این حوزه رخ داده، آمار خوبی را نشان میدهد.
وی با بیان اینکه ۱۳ هزار شرکت دانشبنیان در حوزههای مختلف فنی مهندسی، کشاورزی و پزشکی مشغول به فعالیت هستند، افزود: اگر میخواهیم حوزه دانشبنیان و تبادل فناوری شکل گیرد، نیازمند چرخه بزرگی از جمله فن بازاها و کارگزاریها و نیز منظومه به هم پیوستهای هستیم تا این چرخه تکمیل شود.
رئیس کمیته صنایع خلاق نمایشگاه ملی فناوری و نوآوری فننما یادآور شد: تاکنون در کشور نمایشگاه تبادل فناوری به صورت مستقل برگزار نشده بود، تا زمانی که شهرداری اصفهان با برگزاری نمایشگاه فننما به این مهم پرداخت.
حجتالاسلام قطبی افزود: نمایشگاه فننما، فرصت بزرگی برای تبادل فناوری است و دیپلماسیِ فناوری میطلبد که چنین فعالیتهایی بیشتر در کشور صورت بگیرد، در این راستا امسال این نمایشگاه در سطح ملی برگزار میشود، اما امیدواریم سال آینده شاهد برگزاری آن در سطح بینالمللی باشیم.
وی با تاکید بر اینکه فناوری نرم، نقطه قوت جمهوری اسلامی در حوزه تبادل فناوری است، عنوان کرد: در طی ۶ سال گذشته، در حوزه صنایع خلاق اتفاقات خوبی رخ داده است و با توجه به اینکه در اصفهان ظرفیت خوبی وجود دارد، انتظار میرود که این مأموریت دنبال شود.
رئیس کمیته صنایع خلاق نمایشگاه ملی فناوری و نوآوری فننما با بیان اینکه فن بازار، پایگاه اصلی تبادل فناوری است، ادامه داد: رفع چالشهای امروز از جمله چالشهای شهری از مسیر فناوری دانشبنیان میگذرد، اگر این مسیر تداوم یابد، بسیاری از چالشهای بزرگ در حوزههای مختلف نیز رفع خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: در این زمینه پشتیبانیهای بیشتری نیاز است، از این رو نمایشگاه فن نما باید توسعه پیدا کند تا زمینهای برای ورود فناوریهای ملی و بین المللی به شهر اصفهان فراهم شود.