در سومین روز نمایشگاه ملی فن نما چه گذشت؟

به گزارش خبرنگار فن‌نما، در سومین روز دومین نمایشگاه ملی فن نما، 14 برنامه متنوع در سه قسمت استیج، سالن جلسات و کلاس 1 برگزار شد. در این روز که نمایشگاه به بلوغ اجرایی و ارائه کلیه دست آوردهای خود رسیده بود، کودکان و نوجوانان ایرانی مدال های طلایی مسابقات جهانی فناوری را در غرفه ایندکس ایرانی به گردن آویختند. مدیران بلند پایه شهر و شورای اسلامی شهر اصفهان در نمایشگاه حاضر شدند و طیف وسیعی از بازدیدکنندگان، به تماشای آنچه محصول پیشرفت و فناوری بود پرداختند.

دو امدادی فناوری روی استیج

سومین روز دومین نمایشگاه ملی فن نما روی استیج رفت و با ادامه ماراتن بازی از سوی مرکز بازی سازی دانشگاه اصفهان، کارگاه فناوری های نوین با اجرای شهرداری اصفهان، فن مایه رویداد سرمایه گذاری از سوی صندوق پژوهش و فناوری اصفهان، همفکر به میزبانی شهرداری اصفهان و در نهایت فن استارز، به ایستگاه پایانی این روز رسیدند.

گامی به سوی اقتصاد دانش بنیان در اصفهان

دانش آموزان و دانشجویان، همچنان به بازدیدهای میدانی، گفت و شنودهای تعاملی با غرفه داران و هیاهو در سالن های آ و بی و سی پرداختند. سالن ها پر شده بود از حضور خبرنگاران و عکاسان رسانه های اصفهانی. مدیران شهری در مصاحبه های خود از نقاط قوت دومین دوره نمایشگاه ملی فن نما سخن گفتند. رئیس اتاق بازرگانی اصفهان رونمایی از نخستین سکوی شهر هوشمند را نکته قوت این نمایشگاه دانست. مهدی نباتی نژاد، عضو شورای اسلامی شهر اصفهان از حضور برخی از خواهرخوانده های اصفهان در این نمایشگاه سخن گفت و از افتخاری که به واسطه برگزاری فن نما نصیب اصفهان شده است. او هم آفرینی حاضر در این نمایشگاه را نشان دهنده حرکت اقتصاد اصفهان به سوی اقتصاد دانش بنیان عنوان کرد.

سالن جلسات؛ مجمع الجزایر پژوهش و فناوری

سالن جلسات نمایشگاه نیز از نخستین ساعات سومین روز نمایشگاه ملی فن نما شاهد برگزاری برنامه هایی متنوع بود. این برنامه ها با نشست انجمن وی سی صندوق پژوهش و فناوری اصفهان، ریورس پیج فناوری نانو در بهداشت و سلامت به همت شرکت آسیا های تک، ارائه نیازمندی های مدیریت شهری در حوزه حمل و نقل با ارائه شهرداری اصفهان، بررسی ابعاد قانون جهش دانش بنیان از سوی صندوق پژوهش و نوآوری اصفهان و نقش شرکت های دانش بنیان فن آور در بیمارستان سبز به همت شرکت سینا تجارت پی گرفته شد.

پلاکِ آبیِ اصفهان روی دیوار صنایع خلاق

اختتامیه جشنواره صنایع دستی ویژه هنرستان های فنی حرفه ای و کاردانش با همکاری آموزش و پرورش استان اصفهان برگزیده های خود در بخش صنایع خلاق و نرم را شناخت. مرتضی نصوحی، مدیر پژوهش خلاقیت و فن آوری های نوین شهرداری اصفهان از رشد کمی و کیفی آثار این دوره سخن گفت و به چالش های حوزه صنایع دستی اشاره کرد. نماینده سازمان فناوری و اطلاعات شهرداری اصفهان از اجرای پروژه پلاک های هوشمند آبی برای ایمنی شهری سخن گفت و بااشاره به اهمیت برگزاری نمایشگاه فن نما در زمینه هوشمند سازی آیتم های شهری، اظهار امیدواری کرد تا این طرح به شهرهای دیگر نیز تسری یابد.

توسعه دامنه تکنولوژی کشور با حمایت از فن نما

سومین روز دومین جشنواره ملی فن نما در قسمت آخر به کلاس یک رسید. در این قسمتِ دانشی، نشست های بهره گیری از انرژی های تجدید پذیر، نقش فیلتر سرامیکی در توسط شرکت سپنتا انرژی پارس، چالش های هوش مصنوعی در حوزه سلامت به وسیله شرکت اسمارتک و دوره آموزشی و آشنایی با اصول سیستم سازی در کسب و کار ارائه شد. سعید خداییگان، قائم مقام بنیاد ملی نخبگان از شگفت زدگی خود از فضایی که فن نما ایجاد کرده سخن گفت و تاکید کرد با حمایت از چنین برنامه هایی می توان به پیشرفت و توسعه دامنه تکنولوژی در کشور دامن زد.