سخنگو و عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: دومین نمایشگاه ملی فناوری و نوآوری با عنوان “فننما” واقعیت تکمیل چرخه تبدیل علم به ثروت را در دیدگاه عموم جامعه به نمایش میگذارد.
علی صالحی در گفتوگو با خبرنگار فننما، با اشاره به اینکه شعار سال 1391؛ “تولید دانشبنیان و اشتغال آفرینی” نامگذاری شده بود، اظهار کرد: “فننما” با سه هدف و چشمانداز بلندمدت به میدان آمد تا مطابق این شعار بتواند با افزایش ظرفیت تولیدی و اشتغال آفرینی شرکتهای دانش بنیان طی رفع بعضی موانع، یاریرسان باشد.
وی افزود: یکی از مهمترین موانع که شاید در حوزه فعالیت مدیریت شهری هم بخشی از آن وجود داشته باشد، تسهیل فرایندها و فراهم سازی بستر فعالیت حداکثری شرکتهای دانشبنیان است که در این مسیر اجرای برنامهها و اقدامات اساسی ضروری است.
سخنگو و عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر، درباره اصلیترین هدف نمایشگاه “فننما” از زمان تشکیل و برنامهریزی متعاقب آن تاکنون در شهر اصفهان، تصریح کرد: مهمترین موضوع این است که بتوانیم زنجیرههای متعدد در حوزه تبدیل علم به ثروت در فرایند علم و فناوری، تبدیل صنعتی سازی، تبدیل سرمایهگذاری در حوزه صنعت را با تولیدات انبوه به منظور خروجی اقتصادی مناسب در شرکتهای دانشبنیان داشته باشیم.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر علل عمومیسازی برپایی دومین دوره نمایشگاه ملی فننما در اصفهان، گفت: براساس دستاوردهای دوره نخست نمایشگاه به دنبال عمومیسازی این فرایند بودیم تا گروههای مختلف جامعه به ویژه شهروندان، سرمایهگذران، صنعتگران، اهالی علم و دانشگاه، از نزدیک نظارهگر واقعیت چرخه مسیر ظرفیت تبدیل علم به ثروت باشند تا ضمن برقراری ارتباطات موثر چنین زیستبومی بتوانند با استفاده از پتانسیل فننما، نقشآفرینی کند.
صالحی اظهار کرد: باتوجه به دیدگاه نوجوانان، جوانان و نخبگان کشوری، کماکان برپایی نمایشگاه فننما یک فرصت قابل توجهی است تا ماحصل دستاوردهای خود را مطرح کنیم تا افرادی که به روزهای آینده کشور ایران امیدوارند، بتوانند از تجربیات گذشته و قلههای افتخارآفرینی در حوزه دانشبنیانها و مجموع حمایتی که از آنها میشود با کسب انگیزه، چنین مسیری را طی سالهای آتی تداوم دهند.
وی ادامه داد: همچنین خانوادهها به وضوح از نزدیک مشاهده کنند که آنچه در دانشگاهها، مراکز علمی و پژوهشی ما رقم میخورد و در لبه فناوری جهان قرار دارد به راحتی قابلیت تبدیل شدن به صنعتیسازی و تولید ثروت است در صورتی که بسترهای لازم آن فراهم باشد.
سخنگو و عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر پیرامون اینکه نمایشگاه فننما با سه هدف فوق در دوره نخست موفقیتهای قابل توجهی را با توجه به تلاش و اجماع مجموعههای مجاور مدیریت شهری کسب کرد، افزود: امید است این نهال ریشهدار و تناور شود تا طی سالهای آینده شاهد گسترش صنایع حوزه خلاق که یکی از افقهای اصلی توسعه نصف جهان است، باشیم.
وی با بیان اینکه براساس محدودیتهایی که در حوزههای محیط زیستی داریم توسعه “صنایع خلاق” در کنار مسئله گردشگری و بهرهمندی علم و فناوری در حوزه صنعت، راهبرد آینده اقتصادی شهر و استان اصفهان خواهد بود، خاطرنشان کرد: امید است برپایی نمایشگاه “فننما” با تقویت این حوزه بتواند در عین محقق کردن اهداف اولیه خود در این زمینه، نقش پررنگی را برای اصفهان به ویژه کشور ایفا کند.